Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NFC Voetbalschool

NFC Voetbalschool

NFC Voetbalschool

Wat is de NFC Voetbalschool?

De NFC Voetbalschool is opgezet door NFC samen met ‘Totaal Voetbal’. Totaal Voetbal is een organisatie die technische voetbaltraining en voetbalkampen aanbiedt (o.a. bij Swift en NFC) onder leiding van gekwalificeerde trainers.  

De NFC Voetbalschool is een extra trainingsaanbod voor de Jeugd (NFC leden en niet-NFC leden), waarin techiek trainigen centraal staan. In de reguliere jeugdtraining van NFC besteden trainers natuurlijk aandacht aan techniek. Dat gebeurt bij de allerjongsten met name door te spelen in kleine ruimtes. In de groep wordt dan specifiek aandacht besteed aan technische aspecten. Ook trainers in de bovenbouw werken aan techniek met hun teams. Echter, dit gebeurt vaak in grotere groepen en het is niet altijd mogelijk voor kinderen om zich volop te concentreren en het uiterste uit een training te halen.

Waarom de NFC Voetbalschool?

De specifieke technische trainingen van de NFC Voetbalschool gebeuren in kleine groepjes van maximaal 6 spelers. Er is dus veel meer ruimte voor individuele aandacht en er kan worden gewerkt aan individuele leerpunten, die niet altijd  genoeg aan de orde kunnen komen in de reguliere training met grotere groepen.

De NFC Voetbalschool training is verder ook gewoon extra. Regulier trainen de kinderen bij NFC twee keer per week. Het extra intensieve uur bij de NFC Voetbalschool is dan een investering in beter leren voetballen. 

Dag/tijd

De NFC Voetbalschool is op vrijdag van 17:00-18:00 uur. De Voetbalschool start op vrijdag 18 september 2020.

Kosten

De kosten voor deelname zijn €54,50 per persoon per 4 weken (dus voor 4 lessen van elk 1 uur). Dit bedrag wordt vooraf en direct afgerekend met de NFC Voetbalschool.

Opgeven

 Opgeven kan direct bij Evani Mosch, trainer van de NFC Voetbalschool, per whatsapp of sms: 06-40640239. 

Voor vragen kun je ook terecht bij de Hoofd van de Jeugd Opleiding van NFC, George Visser, via hjo@nfc.nl.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!