Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie

Contributie

Voetbal seizoen
Het voetbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Iedereen die per 1 juli lid is van NFC is contributie verschuldigd voor het volledige seizoen. Opzegging gedurende het seizoen geeft geen recht op teruggave van (een deel van) de contributie. Leden die in de loop van het jaar lid worden betalen het contributie bedrag wat voor hen van toepassing is:

 • lid geworden voor 1 februari: 100% van het contributiebedrag:
 • lid geworden tussen 1 februari en 30 april: 50% van het contributiebedrag
 • lid geworden tussen 1 mei en 30 juni: geen contributie verschuldigd.


  Betaling contributie
  NFC  wil alle leden graag laten voetballen en daar is de tijdige betaling van de contributie een onderdeel van. Facturatie gebeurt aan het begin van het seizoen door de organisatie 'ClubCollect'. Meer informatie over ClubCollect vindt u hier.

  Contributie seizoen 2020/2021
  Voor seizoen 2020/2021 zijn de volgende contributiebedragen vastgesteld door de Algemene Leden Vergadering van 18 juni 2020:

 CATEGORIE

BEDRAG

 Senior

€ 275-

 Niet spelend-lid

€ 85.-

 35+/45+ (7x7)

€ 105.-

 Onder 14-19

€ 250,-

 Onder 13

€ 235.-

 Onder 8-12

€ 210.-

 Onder 6-7 (Minis)

€ 150.-


Verplichte vrijwilligersbijdrage

NFC is een vereniging die volledig draait op vrijwilligers. Van senioren en van (ouders van) jeugdleden wordt verwacht dat zij actief deel uitmaken van de vereniging. Dat betekent dat zij regelmatig op de club aanwezig zijn en zich aanmelden voor vrijwilligerswerk. Helaas heeft NFC in de praktijk niet genoeg vrijwilligers om alle taken naar behoren uit te voren. Daarom heft NFC van elk spelend lid een vrijwilligersbijdrage van € 50,- per seizoen. Hiermee kan NFC bepaalde essentiele functies binnen de vereniging betaald laten uitvoeren.

De vrijwilligersbijdrage wordt automatisch gefactureerd aan ieder spelend lid, tegelijkertijd met de jaarlijkse contributie. 

Oudertrainers, oudercoaches, bestuursleden en jeugdcommissieleden zijn vrijgesteld van deze vrijwilligersbijdrage omdat deze leden al veel vrijwilligersuren in de club steken. 

Indien je nog geen vrijwillgersrol van tenminste 10 uren  per seizoen vervult, dan kun je je hier aanmelden voor een openstaande vacature. Wanneer je vanaf 1 september  tot en met 30 juni  deze vrijwilligers rol van tenminste 10 uur vrijwilligerswerk hebt gedaan dan zullen we zorgdragen dat de vrijwilligersbijdrage van € 50,- die geheven is voor jezelf of voor je kind, aan jou geretourneerd wordt. De gemaakte vrijwilligersuren moeten geverifieerd en goedgekeurd zijn door een lid van het NFC Bestuur. Het is daarom van belang dat je de bedoelde vrijwilligersuren vantevoren met een NFC Bestuurslid hebt afgestemd. Je kunt deze terugbetaling hier aanvragen nadat je jouw 10 vrijwilligersuren vervuld hebt. Wij zullen de bijdrage dan binnen 30 dagen aan jou terugbetalen. Indien je de vrijwilligersbijdrage van meerdere personen van jouw gezin wilt terugverdienen, dan kun je het veelvoud van de 10 vrijwilligersuren draaien.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!